Servers

Welkom bij ServerHome.nl, uw one-stop-shop voor servers en meer.

Of u nu op zoek bent naar een mediaserver, printserver, geluidsserver, proxyserver, virtuele server of webserver, wij hebben het allemaal in huis. Daarnaast bieden we ook clusters, appliances en mobiele oplossingen aan. Bij ServerHome.nl vindt u altijd wat u zoekt.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 64

per pagina
 1. Dell PowerEdge R730 8x 3.5" - Zelf samenstellen
  Vanaf: € 269,00 Configureren
 2. HP ProLiant DL360 G9 4x 3.5" - Zelf samenstellen
  Vanaf: € 193,00 Configureren
 3. HPE ProLiant DL380 G10 8x 2.5" - Zelf samenstellen

  ProLiant DL380 G10

  Format: 2U, dual socket
  Processor: Up to 2x 28Cores
  RAM: Up to 6.0TB (24x 512GB DDR4)
  Storage: Up to 8x 2.5" HDD/SSD

  Vanaf: € 904,00 Configureren
 4. HPE Proliant ML350G9 8 x 2.5" - Tower Model
  Vanaf: € 524,95 Configureren
 5. Dell PowerEdge R630 8 x 2.5" - Zelf samenstellen
  Vanaf: € 219,00 Configureren
 6. HP ProLiant DL360 G9 8x 2.5" - Zelf samenstellen
  Vanaf: € 243,00 Configureren
 7. HP ProLiant DL380 G9 8x 2.5" - Zelf samenstellen
  Vanaf: € 243,00 Configureren
 8. HPE ProLiant DL380 G10 24x 2.5"

  ProLiant DL380 G10

  Format: 2U, dual socket
  Processor: Up to 2x 28Cores
  RAM: Up to 6.0TB (24x 512GB DDR4)
  Storage: Up to 24x 2.5" HDD/SSD

  Vanaf: € 1.404,00 Configureren
 9. Dell PowerEdge R730xd 12 x 3.5"

  The Dell PowerEdge R730 is a general-purpose platform with highly expandable memory (up to 768GB) and impressive I/O capabilities to match. The R730 can readily handle very demanding workloads, such as data warehouses, e-commerce, virtual desktop infrastructure (VDI), databases and high-performance computing (HPC). In addition to the R730’s capabilities, the R730xd offers extraordinary storage capacity, making it well suited for data-intensive applications that require storage and I/O performance, like medical imaging and email servers.

  Vanaf: € 520,00 Configureren
 10. HPE ProLiant DL360 G10 8x 2.5"

  ProLiant DL360 G10

  Format: 1U, dual socket
  Processor: Up to 2x 28Cores
  RAM: Up to 6.0TB (24x 512GB DDR4)
  Storage: Up to 8x 2.5" HDD/SSD

  Vanaf: € 853,00 Configureren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 64

per pagina

Mediaserver

Een mediaserver is een computer die is geoptimaliseerd voor het opslaan, beheren en streamen van media, zoals video's, foto's en muziek. Bij ServerHome.nl hebben we verschillende mediaserveroplossingen van topmerken zoals HP, Dell en IBM.

Printserver

Een printserver is een apparaat dat wordt gebruikt om printers te beheren en printopdrachten te distribueren. ServerHome.nl biedt printserveroplossingen van verschillende fabrikanten, waaronder HP en Dell.

Geluidsserver

Een geluidsserver is een server die wordt gebruikt om audio-inhoud te streamen of om muziek te distribueren naar andere apparaten in een netwerk. Bij ServerHome.nl hebben we verschillende geluidsserveroplossingen van merken zoals HP en Dell.

Proxyserver

Een proxyserver is een server die wordt gebruikt om internetverkeer te filteren en te reguleren. ServerHome.nl biedt een breed scala aan proxyserveroplossingen, waaronder producten van HP en Dell.

Virtuele server

Een virtuele server is een server die wordt gehost op een andere fysieke machine en die meerdere virtuele machines kan ondersteunen. ServerHome.nl biedt verschillende virtuele serveroplossingen van topmerken zoals HP, Dell en IBM.

Webserver

Een webserver is een server die wordt gebruikt om webpagina's te hosten en te leveren. Bij ServerHome.nl hebben we verschillende webserveroplossingen van merken zoals HP en Dell.

Clusters

Een cluster is een groep van verbonden servers die samenwerken als een enkele computer. ServerHome.nl biedt clusters van verschillende maten en configuraties, inclusief blade servers van HP en Dell.

Appliances

Een appliance is een apparaat dat is geoptimaliseerd voor een specifieke taak, zoals netwerkbeveiliging of gegevensopslag. ServerHome.nl biedt appliances van verschillende fabrikanten, waaronder HP, Dell en IBM.

Mobiele oplossingen

ServerHome.nl biedt mobiele oplossingen voor bedrijven die werken vanaf locaties buiten kantoor, zoals laptops.

Besturingssystemen

ServerHome.nl biedt hardware voor verschillende besturingssystemen, waaronder Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2012, Linux (exclusief RHEL), Windows Server 2000, Red Hat Enterprise Linux (RHEL) en Mac OS X Server.

De beste software-opties voor het opzetten van een server bij Serverhome.nl

Bij het opzetten van een server is het belangrijk om te kiezen voor de juiste software om ervoor te zorgen dat alles soepel en efficiënt verloopt. Bij Serverhome.nl bieden we geen ondersteuning voor het installeren of configureren van software, maar we kunnen je wel adviseren over welke software-opties het beste zijn voor jouw specifieke behoeften.

Verbeter de prestaties en betrouwbaarheid van je server met deze webserver-opties

Een van de eerste stappen die je kunt nemen om de prestaties en betrouwbaarheid van je server te verbeteren, is het installeren van een webserver. Enkele van de populairste opties zijn Apache, Nginx en Litespeed. Deze servers zijn geoptimaliseerd voor het verwerken van grote hoeveelheden webverkeer en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Beveilig je webserver met een content delivery network (CDN) zoals Cloudflare

Om de beveiliging en prestaties van je webserver te verbeteren, raden we aan om een content delivery network (CDN) zoals Cloudflare te gebruiken. Cloudflare biedt verschillende beveiligingsfuncties, zoals bescherming tegen DDoS-aanvallen, en kan helpen bij het verminderen van laadtijden van je website.

Beheer je server gemakkelijk met een control panel zoals Plesk, DirectAdmin of Cpanel

Voor het beheren van je server en zijn toepassingen raden we aan om een ​​control panel zoals Plesk, DirectAdmin of Cpanel te gebruiken. Met deze tools kun je gemakkelijk een breed scala aan toepassingen installeren en configureren, waaronder populaire toepassingsservers zoals Apache Tomcat, Weblogic en Zend Server.

Hostingoplossingen op enterprise-niveau bij Serverhome.nl: Oracle en Red Hat Enterprise Linux (RHEL)

Als je op zoek bent naar hostingoplossingen op enterprise-niveau, heeft ServerHome ideale hardware voor platforms zoals Oracle en Red Hat Enterprise Linux (RHEL).

Ondersteuning voor een breed scala aan Linux-distributies bij Serverhome.nl

Daarnaast bieden we hardware voor een breed scala aan Linux-distributies, waaronder Debian Server, Ubuntu Server, Fedora, OpenSUSE Leap, SUSE Linux Enterprise Server en Arch Linux.

Optimaliseer de resources van je server met VMware en ESXI

Voor virtualisatie adviseren we VMware en ESXI, waarmee je de resources van je server kunt optimaliseren en het beste uit je hardware kunt halen. En voor degenen die op zoek zijn naar een hostingoplossing in de cloud, bieden we hardware voor Azure, waarmee je er zeker van kunt zijn dat je server altijd beschikbaar is en klaar staat om aan jouw behoeften te voldoen.

Alles wat u nodig heeft.

Bij ServerHome.nl zijn we er trots op dat we een uitgebreid assortiment servers en oplossingen van topmerken aanbieden. Of u nu op zoek bent naar een mediaserver, printserver, geluidsserver, proxyserver, virtuele server of webserver, we hebben het allemaal. En als u niet zeker weet welke oplossing het beste bij uw behoeften past, kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies en onderste

Bij Serverhome.nl staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de beste software-opties voor jouw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe we je kunnen helpen bij het opzetten van je server.

---