Switches

Netwerk apparatuur van ServerHome

Op zoek naar netwerkapparatuur? ServerHome.nl heeft een uitgebreide selectie switches, firewalls, routers en meer om aan al uw netwerkbehoeften te voldoen. Hieronder vindt u meer informatie over enkele van de beschikbare opties.

Bij ServerHome.nl vinden we het belangrijk om u te voorzien van hoogwaardige netwerkapparatuur van topmerken, waaronder Cisco, Dell, HP, Netgear en meer. Of u nu op zoek bent naar een switch, firewall, router of ander netwerkapparaat, wij hebben wat u nodig heeft.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 74

per pagina
 1. QLogic QMH2462 4Gb FC HBA for HP c-Class BladeSystem P/N: 403619-B21, 404986-001NEW

  Nieuw in verzegelde verpakking!


  The QLogic QMH2462 4Gb FC HBA is a dual channel PCI Express mezzanine form factor card specifically designed for c-Class BladeSystem server blades. Operating systems supported include Windows and Linux. This HBA is qualified for use in all c-Class blade servers. It is optimized for HP StorageWorks as well as supported by third-party SAN vendors.


  Key Features  • Two 4Gb/s Fibre Channel ports

  • 4/2/1 automatic speed negotiation without throttling down to the lowest target speed on the network

  • Multi-Path support for redundant HBAs and paths including Linux driver failover.

  • Superior performance capable of sustaining up to 150,000 I/Os per second per channel

  • RoHS compliance

  • Common drivers for 4Gb and legacy 2Gb HBAs

  • QLogic SANsurfer Manager for centralized management and remote control of distributed HBAs.


  Features and Benefits  • Higher performance with a low price per channel

  • Investment protection with 4/2/1 auto speed negotiation

  • Supports the Windows and Linux operating environments

  • Provides the flexibility and broad interoperability need for complex highly scalable SANs

  • Multi-path software for Linux built into the driver

  Vanaf: € 19,00 Configureren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 74

per pagina

Switches

Een switch is een netwerkapparaat dat computers, servers en andere apparaten in een netwerk met elkaar verbindt. ServerHome.nl biedt een breed scala aan switches, waaronder Cisco, Dell, HP, Netgear, Aruba, D-Link, Procurve, PowerConnect, Catalyst en Linksys. Onze switches bieden 10/100/1000 Mbps en Gbit-snelheden, afhankelijk van uw behoeften.

Firewalls

Een firewall is een beveiligingsapparaat dat het netwerk beschermt tegen ongeautoriseerde toegang en bedreigingen van buitenaf. ServerHome.nl biedt een scala aan firewalls, waaronder WatchGuard, Juniper, Dell en Cisco. Onze firewalls bieden de nieuwste technologieën en beveiligingsfuncties om uw netwerk veilig te houden.

Routers

Een router is een apparaat dat netwerkverkeer stuurt tussen verschillende netwerken. ServerHome.nl biedt een breed scala aan routers, waaronder Cisco, Netgear, HP, D-Link en Linksys. Onze routers ondersteunen 10/100/1000 Mbps en Gbit-snelheden en zijn voorzien van RJ45-poorten.

Power over Ethernet

Power over Ethernet (PoE) is een technologie die stroom en gegevens via een netwerkkabel levert. ServerHome.nl biedt switches en andere apparaten die PoE en PoE+ ondersteunen. Dit kan handig zijn voor apparaten zoals IP-telefoons, IP-camera's en draadloze access points.

SFP en SFP+

Small Form-factor Pluggable (SFP) en Enhanced Small Form-factor Pluggable (SFP+) zijn hot-swappable optische transceivermodules die worden gebruikt in switches en routers. ServerHome.nl biedt een breed scala aan SFP- en SFP+-modules, zodat u uw netwerk kunt uitbreiden en verbeteren.

KVM-switches

Een KVM-switch (Keyboard, Video, Mouse) is een apparaat waarmee u meerdere computers kunt bedienen met één toetsenbord, muis en monitor. ServerHome.nl biedt een breed scala aan KVM-switches, waaronder modellen van Dell, HP en Lenovo.

Uplinks

Een uplink is een poort op een switch waarmee u deze kunt aansluiten op een andere switch om netwerken met elkaar te verbinden. ServerHome.nl biedt switches met verschillende uplink-opties, waaronder SFP- en RJ45-uplinks.

Bij ServerHome.nl vinden we het belangrijk om u te voorzien van hoogwaardige netwerkapparatuur van topmerken, waaronder Cisco, Dell, HP, Netgear en meer. Of u nu op zoek bent naar een switch, firewall, router of ander netwerkapparaat, wij hebben wat u nodig heeft.

---