Contact gegevens:

 

ServerHome*
Schonauwenseweg 13A
3994MC, Houten
Telefoon : +31 (0)30 43 00 000
E-mail : sales @ serverhome.nl
E-mail: info @ serverhome.nl
Kamer van Koophandel :91668166
BTW nummer : NL865731585B01

*ServerHome.nl is onderdeel van ServerLama B.V.

 

Betaalmogelijkheden

Wij hebben de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal

Bij ServerHome kun je betalen met iDEAL. Kies je voor deze betaalwijze, dan betaal je het gevraagde bedrag online via je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. ServerHome ontvangt van jouw bank bericht dat de bestelling is betaald. Groot voordeel van betalen met iDEAL is, dat we alle voorradige artikelen direct aan je leveren.

Je kunt betalen met iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, Aegon Bank, ASN Bank, Bunq, F. van Laschot Bankiers, Rabobank, ING Bank, RegioBank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank, etc.

Creditcard Wij bieden via onze betalingspartner Mollie de mogelijkheid om met Visa of Mastercard te betalen.
Bankbetaling vooraf

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling in het Mollie portaal kiest voor "betalen per overboeking". U krijgt vanuit mollie een rekening nummer opgegeven waarna u het bedrag kunt overboeken.

Onze rekeninginformatie is:
Rekeninghouder: ServerLama B.V.
Bank naam: RABO Bank N.V., Utrecht, the Netherlands
IBAN: NL31RABO 0372 3512 63
BIC / SWIFT: RABONL2U

Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Bestelling Afhalen

Afhalen is enkel mogelijk op afspraak, neem dus altijd contact met ons op voor u voor deze optie kiest. Wij kunnen er dan voor zorgen dat de bestelde artikelen klaar liggen voor u. U kunt ons bereiken op: +31 (0) 30 43 00 00 0.

 

Voorradige artikelen heb je meestal de volgende dag in huis

Wij steven ernaar om alles wat op werkdagen voor 16:00 uur is besteld dezelfde werkdag wordt verzonden. Hierop zijn helaas wel een aantal uitzonderingen, welke hieronder staan beschreven:

Zware artikelen Serverkasten, Blade Chassis en andere zware artikelen worden verzonden met een transporteur. Het inplannen van een transporteur kost tijd en hierdoor hebben wij een verwerkingstijd van 2 - 5 werkdagen. Deze zware artikelen kunnen meestal wel nog dezelfde werkdag afgehaald worden in ons magazijn.
Bezorgadres op de Waddeneilanden Bestellingen voor de Waddeneilanden hebben - in verband met de bootovertocht - een langere transporttijd. Hier wordt ongeveer 1 á 2 dagen extra voor gerekend.
Beperkte bereikbaarheid De bezorgdag kan ook afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping.
Overmacht leverancier Wij verzenden met Transmission, helaas kan door overmacht een pakket wel eens kwijt raken. U wordt hier in principe automatisch van op de hoogte gesteld door Transmission vd Haak d.m.v. een e-mail bericht.
Overmacht ServerHome.nl Ondanks dat wij streven naar perfectie gaat er bij ons ook wel eens wat fout. Door foutieve voorraad of overmacht kan het wel eens voorkomen dat artikelen toch niet op voorraad blijken te zijn. Wij zullen u dan altijd direct op de hoogte proberen te stellen en (indien mogelijk) met een alternatief komen.

 

Verzendmethodes

Wij bieden de volgende verzendmethods:

Verzenden Al onze artikelen worden verzonden met Transmission.
Afhalen U kunt er ook voor kiezen om de bestelde artikelen af te halen in ons magazijn. Houd er rekening mee dat de bestelde artikelen pas kunnen worden afgehaald nadat wij de betaling hebben ontvangen. Maak voor het afhalen altijd een afspraak met ons magazijn. Dit kan door te bellen naar +31 (0) 30 43 00 00 0. Neem bij het afhalen altijd uw bestelbevestiging mee, dit is zodat wij zeker weten dat de artikelen aan de juiste persoon worden meegegeven.
Afhalen door uw koerier U kan uw bestelling ook laten afhalen door uw eigen koerier. Stel ons altijd op de hoogte van welke koerier wij hiervoor kunnen verwachten en wanneer. Dit kan door ons te bellen op +31 (0) 30 43 00 00 0. Indien mogelijk zorg er dan voor dat uw koerier uw bestelbevestiging heeft.