Desktop's

Krachtige Workstations en Thinclients van topmerken bij ServerHome.nl

Als u op zoek bent naar krachtige workstations en thinclients, dan bent u bij ServerHome.nl aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide selectie van de beste merken, waaronder Dell Precision, Dell Optiplex, Fujitsu, Lenovo en HP. Met een breed scala aan specificaties en form factors, is er altijd een workstation of thinclient die past bij uw behoeften.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Krachtige Workstations van Dell Precision

De Dell Precision workstations bieden de ultieme kracht en prestaties voor zware werklasten. De Dell Precision workstations zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en zijn uitgerust met krachtige processoren, geheugen, GPU's en RAID-opslag. Onze selectie omvat de Dell Precision T3600, T3610, T3620, T5810, T7500, T7910 en T7820.

Krachtige Workstations van HP

HP Workstations zijn ontworpen voor professionals die de beste prestaties eisen. Wij bieden een uitgebreide selectie van HP Workstations, waaronder de HP Workstation Z210, Z220, Z230, Z240, Z400, Z420, Z440, Z600, Z620, Z640, Z800, Z820, Z840, Z4 G4, Z6 G4 en Z8 G4. Onze HP Workstations zijn perfect voor zware werklasten en veeleisende applicaties.

Lenovo Workstations

Lenovo Workstations bieden de perfecte balans tussen prestaties en betrouwbaarheid. Wij bieden een uitgebreide selectie van Lenovo ThinkStation S20, P700 en P710. De Lenovo Workstations zijn ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar betrouwbare prestaties en maximale flexibiliteit.

Thinclients

Wij bieden ook een breed scala aan Thinclients voor elke zakelijke omgeving. Thinclients zijn ontworpen om eenvoudig en efficiënt te werken en zorgen voor maximale prestaties en beveiliging. Onze Thinclients zijn beschikbaar in verschillende form factors en worden aangeboden door topmerken zoals Dell, HP en Fujitsu.

Windows 10 en Linux

Onze workstations zijn uitgerust met Windows 10 Home of Windows 10 Pro. Daarnaast bieden we ook workstations met Linux-besturingssystemen. Bij ServerHome.nl bent u verzekerd van krachtige workstations en thinclients van topmerken tegen scherpe prijzen.

---